28 travnja, 2014

VIDEO: Činjenice o seksu za koje nećete moći vjerovati da su istinite


 
Krenuli su s muškim tajnama, nastavili sa ženskim, a sad je na red došao jedan "zbirni" video. Tačnije, na jednom su mjestu skupili nekoliko zanimljivih činjenica o seksu koje zvuče dovoljno nevjerovatno da biste možda mogli pomisliti da ih je neko izmislio, ali ipak su istinite
 
Ilustracija 

Posljednjih dana BuzzFeedu je uspjelo zaredati nekoliko videa koji su postali hit na YouTubeu, a na tomu vjerovatno mogu zahvaliti činjenici da je tematika svakog od njih vezana uz seks.

Krenuli su s muškim tajnama, nastavili sa ženskim, a sad je na red došao jedan "zbirni" video. Tačnije, na jednom su mjestu skupili nekoliko zanimljivih činjenica o seksu koje zvuče dovoljno nevjerovatno da biste možda mogli pomisliti da ih je neko izmislio, ali ipak su istinite, prenosi Index.

Neke od njih, kao naprimjer činjenica da se penis može smanjiti ako ga se "ne koristi", mogle bi vas prestraviti, neke od njih, kao primjerice činjenica da 42 posto parova misli da je veća vjerovatnoćaza to da vide Bigfoota nego da s partnerom istovremeno dožive orgazam, nasmijati, a ostale provjerite sami.



Nema komentara:

Objavi komentar