29 travnja, 2014

Osam seks poza za kojima muškarci potajno žude

Muškarci rijetko kad govore o svojim željama kad je o seksu riječ, no oni, baš kao i žene, potajno žude za određenim pozama i novim stvarima u krevetu.SEX                Oni imaju svoje fetiše, maštarije i neostvarene želje koje bi voljeli isprobati.
Malo smo istražili i otkrili za kojim to pozama u krevetu muškarci potajno žude. Pomno ih proučite, a potom krenite u akciju.

Stojeći tigar

Muškarci žele da isprobaju ovu pozu u seksu jer se u njoj osjećaju snažno, baš poput tigra. Vi se spustite na sve četiri na rub kreveta, a poza je slična kao i “doggy style”, samo što ovdje vaš partner stoji na podu i potom penetrira u vas. Želite li što veći užitak, držite koljena što bliže jedno drugom.

Lijeni momak

Postoje trenuci u kojima su muškarci prelijeni i preumorni za seks, pa očekuju da žene preuzmu stvari u svoje ruke i pruže im najbolji orgazam u životu.. Pustite ga da legne na krevet i opusti se, a vi sjednite na njega i potom ga počnite lagano “jahati”. Dozvolite mu da uđe u vas i okrenite se na drugu stranu tako da vam ne može vidjeti lice. To će ga izluditi.

Pogled s vrha

Muškarci vole da posmatraju ženska tijela. Oni se vole diviti konturi i liniji ženskog tijela. Goli lezite na ravnu površinu i dopustite mu da vas posmatra. Nemojte biti stidljivi; dajte mu da se divi vašem tijelu i neka vas dira gdje god želi. Podignite noge u vazduh i dajte mu da penetrira u vas dok vi ležite. Promatranje vašeg tijela će ga prilično uzbuditi, te možete očekivati strastveno vođenje ljubavi.

Leteći golub

Lezite na krevet okrenuti na trbuh. Ponašajte se poput ptice koja je spremna za let i raširite ruke. Gležnjeve držite jedan do drugog i dignite noge u vazduh, te pozovite dragog da vam se pridruži i neka bude dio vas. Ova poza je uzbudljiva za muškarce jer mu vaš položaj na trbuhu omogućava da pomno prouči vaše tijelo dok vi oponašate pticu koja leti.

Zadirkujući dodiri

Ovo je poza koju morate isprobati u kadi. Sjednite mu u krilo u kadi. Neka se on nasloni rukama na rub kade, a vi ga počnite lagano dirati po cijelom tijelu. Kad se oboje dovoljno uzbudite dozvolite mu da uđe u vas.

Akrobacije u krevetu

Legnite uz svog muškarca u krevet i potom ga počnite ljubiti po cijelom tijelu. Zatim dajte mašti na volju i počnite izvoditi razne akrobacije sa svojim tijelom. Zamolite ga da legne na vas kao u misionarskoj pozi, ali vaš gornji dio tijela neki visi s kreveta. Ako je potrebno, pod glavu stavite jastuke.

Pas koji leži

Vi lezite na trbuh i malo podignite guzu, a on neka obavi ostatak posla. Dajte mu da čini što želi i neka penetrira u vas kako mu najbolje odgovara. Ova poza i ženi i muškarcu pruža maksimalno zadovoljstvo i nezaboravan vrhunac.

55

Ovo je još jedna poza kod koje vam je užitak zagarantovan. Legnite na krevet i privinite se s leđa uz svog dragog. Okrenite glavu i gledajte ga u oči dok vodite ljubav. Ova poza će stimulisati vašu G točku i priuštiti vam veliki O.

Nema komentara:

Objavi komentar