29 travnja, 2014

Evo kako se igrati sa ženskim grudima

Ako pitate stručnjake za seks, mnogi će se složiti – velik broj muškaraca ne posvećuje dovoljno pažnje i dodira ženskim grudima. Ako ne znate krenuti i kako se igrati s njezinim grudima, ovaj brzopotezni vodič će vam itekako dobro doćiShvatite da nisu sve grudi iste

 'Svaka dojka je kao pahuljica. Samo zato što je nešto palilo kod jedne partnerice ne znači da će nužno paliti i kod druge', kaže stručnjakinja za seks Lora Somoza. Jednostavno, ne postoji specifičan i određen način postupanja s grudima koji vrijedi za sve žene. Dok neke žene vole polagane i nježne dodire, druge vole nešto grublju igru. Svoju partnericu jednostavno morate poznavati, piše mensfitness.com.

Počnite nježno, sve dok ne znate što ona voli
 Počnite s pažljivim i nježnim dodirima, prolazite nježno prstima preko vanjskih rubova, prođite palcem lagano preko donje linije grudi, a za milovanje koristite samo vrške prstiju. Izbjegavajte ih gnječiti i snažno stiskati.

Malo zafrkancije nije na odmet
 Izljubite joj cijelo područje grudi, no izbjegavajte područje bradavica prvih nekoliko minuta. Provokativno dišite nad njima, no jedno vrijeme ih nemojte ni ljubiti ni dodirivati, izbjegavajte fizički kontakt dok joj se tijelo grči od želje. Naravno, to zahtijeva veliku samokontrolu druge strane, no zbog užitka koji slijedi nakon toga će se sigurno isplatiti.

Komunicirajte, no nemojte uništiti raspoloženje
 Iako ispitivanje o njezinim željama u trenutku strasti baš i ne izgleda kao najbolja ideja, učinite to na odgovarajući način. Naravno, ako znate što ona želi i voli, to će vam se itekako isplatiti na kraju. Za vrijeme predigre, dok joj dodirujete i milujete grudi, nježno je upitate: 'Sviđa li ti se to?'

Neka ona bude učiteljica
 Pustite neka vam ona kaže što želi i voli, no još je bolje ako vam ona to sama pokaže. Možete joj reći: 'Dotakni se i pokaži mi što voliš', a upravo to može biti nevjerojatno erotično.
Obratite pažnju na njezine reakcije i disanje
 Budite svjesni onoga što se događa s ostatkom njezinog tijela – disanje, način na koji uzdiše, rumeni obrazi. No također nemojte ignorirati grudi i znakove na njima. Seksualno uzbuđenje uzrokuje veći protok krvi u grudima, a to često rezultira time da one nabreknu i povećaju se i do 25 posto. Crvenilo kože na grudima i tamnije areole također su jako jasni znakovi toga.
Ako voli grublju igru, budite kinky
 Za one koji vole nešto grublje i drugačije tu su štipaljke za bradavice, a taj malo jači pritisak može biti itekako uzbuđujući. I dok većina misli da se na području grudi mora biti nježan, upravo malo grublje igre može biti itekako seksi.

Koristite drugačije podražaje
 Za žene koje u krevetu vole malo avanturizma toplo-hladni podražaji mogu biti jednako uzbudljivi kao i štipaljke. Koristite kockice leda, što može na prvu biti malo bolno, no također nevjerojatno uzbuđujuće za žene. No postoji još jedan trik – rukavice. Naime podražaji izazvani različitim materijalima mogli bi vas iznenaditi.

Dajte kompliment njezinim grudima
 Ako vam se sviđaju njezine grudi, recite joj to! Imajte na umu, pohvale i komplimenti su najjači afrodizijaci, a ukoliko učinite da se osjeća ugodno u svojoj koži, to će joj podići raspoloženje, libido i seksualne reakcije

Nema komentara:

Objavi komentar