29 travnja, 2014

Tri intimne frizure koje svakog muškarce dovode do ludila

ZONA 'TAMO DOLE'

Izgled 'zapuštenog' međunožja dugo se smatrao neprihvatljivim, ali posljednje istraživanje sprovedeno među muškarcima pokazalo je da se prirodno čupava šumica vratila među najseksipilnije intimne frizureIzgled "zapuštenog" međunožja dugo se smatrao neprihvatljivim, ali posljednje istraživanje sprovedeno među muškarcima pokazalo je da se prirodno čupava šumica vratila među najseksipilnije intimne frizure.

Svaka žena po sopstvenom nahođenju uređuje svoju intimnu zonu, ali ipak postoje tri frizure koje u spavaćoj sobi muškarce prosto dovode do ludila.

PRIRODNA FRIZURA
Izgled "zapuštenog" međunožja dugo se smatrao neprihvatljivim, ali posljednje istraživanje sprovedeno među muškarcima pokazalo je da se prirodno čupava šumica vratila među najseksipilnije intimne frizure. Čak 43 procenata frajera složilo se kako im je lijepo stilizovan prirodan oblik sa minimalnim uređivanjem najprivlačniji kod žena.

BRAZILKA
Diskretna linija ili tek mini trokutić na stidnoj kosti definitivno je jedan od najprivlačnijih izgleda intimne zone za muškarce. Njih 35 procenata su naveli kako im je popularna brazilka odraz žene koja svom muškarcu želi da udovolji ne skrivajući ljepotu svakog dijela svog tijela. Ali frizure oblikovane u oblik srca, inicijala, strelica ili cvjetića ne smatraju naročito privlačnim.

STAZA ZA SLIJETANJE
Vertikalna traka širine oko dva prsta opisuje francusku depilaciju koja je zlatna sredina brazilke i prirodne frizure. Naime, muškarcima je neopisivo privlačan izgled stilizovanih dlačica na Venerinom brijegu, dok nastavak glatkog i golog dijela stidnih usana rasplamsava strasti. Popularnu "stazu za slijetanje" preferira 22 odsto muškaraca.

Nema komentara:

Objavi komentar