Nives Celzijus puno pažnje pridaje svojoj liniji koju održava redovitim vježbanjem. Ova ljepotica često na svom Instagramu razveseli svoje fanove zanimljivim fotografijama, a sada im je otkrila da najviše voli vježbati bez grudnjaka i gaćica.

Na fotografijama koje je objavila jasno se vidi da je Nives vježbe odradila samo u bijeloj prozirnoj majici i kratkim bijelim hlačicama. Ipak, vidi se i njezina isklesana linija pa nije ni bitno u čemu vježba već je bitno da se vidi rezultat napornog rada.

No, Nives nije uspješna samo u vježbanju već joj je i karijera u usponu.

Ona je odlično iskoristila nastup Hrvatske na Svjetskom prvenstvu i savršeno odradila samopromociju. Najnovijim spotovima za pjesme Karanfili i Take me to Brasil pokazala je kako i ona želi dio estradnog kolača, a za njezinu karijeru zainteresirali su se i strani novinari koji trenutno u Zagrebu o njoj snimaju dokumentarac.



Pročula se i da je najpoznatija paragvajska navijačica, Larissa Riquelme, izjavila kako bi, ukoliko joj se ponudi, razmislila o duetu s Nives Celzijus.

Larissa, koju Nives spominje u pjesmi Take me to Brasil u kontekstu kako želi biti poput nje, tvrdi kako je imala dosta ponuda iz glazbene industrije i kako bi rzamisliila o duetu s našom Nives.