04 srpnja, 2014

Oralno je zadovoljite, tako da to nikad ne zaboravi!

Žene obožavaju oralni seks Baš Kao i muškarci, zadovljite Li Je UDRUZI treba, poželeće da nikada NE prestanete. Evo nekih trikova Koji mogu Dobro da VAM dođuOralno JE zadovoljite, tako da se nikad NE zaboravi!Oralni seks  JE toliko Dobar užitak, da mnogi parovi NE mogu da zamisle akciju BEZ njega . Ja bas Kao OPD prija muškarcima, tako i Su Žene Lude ZA njim,  what JE zasigurno Nesto what vi treba da iskoristite.
Zato se ohrabrite i  priuštite svojoj devojci oralni seks Koji nije imala raditi SADA . Osima toga what CE poželeti da nikada NE prestanete i vi ćete proći Dobro Jr ćete  dobiti titulu neverovatnog  ljubavnika .
Pa sta čekate? Pokupite sledeće trikove i u akciju. Foto-ilustracija: ProfimediaPrvo  - NE insistirajte ukoliko ONA Baš odbija. Možda Joj treba Malo vremena da se opusti, da se navikne na vasi Kao partnera u krevetu. Neke Žene se voluharica DA Rade veslima tušem, smatrajući DA JE tako čistije. Dakle, odvedite JE u kupatilo, Leto JE počelo, vreli dani Su Pred nama, živela AKCIJA ...
Drugo  - koristite i prste i jezik. Da JE, pokazale Su ankete, Ono what Žene najviše zameraju muškarcima kada JE oralni seks u pitanju - da nisu maštoviti i da koriste isključivo jezik.Foto-ilustracija: Foter/Ninight1617Trece  - nemojte da se fokusiratesamo na klitoris. Dok jezikom, na primer, stimulišete klitoris, prstima dodiruj celu vaginu.
Četvrto, možda najbitnije - Pratite njene signale. Možete i da JE pitate, Ali i da na osnovu disanja, finoća karlicom, znate da li Joj prija OPD radite, da li treba da ubrzate BSG usporite ... SVE dolazi u Obzira, Osima toga da držite jezik ZA zubimaFoto: steamzeroticaforwoman.comPeto – trebalo bi da odmah nakon njenog orgazma budete spremni za penetraciju penisom, žene kažu da to baš vole. Takođe, time pokazujete da ste i vi sve vreme uživli i da vas je njeno zadovoljstvo uzbudilo.

Nema komentara:

Objavi komentar