03 srpnja, 2014

"Ko mu ne asistira leti iz stranke": On je najpoznatiji i najplaćeniji seoski fudbaler RS-a



Dodiku ugovor ističe u oktobru kada će postati slobodan igrač...
 
Milorad Dodik / FB

Na Facebook stranici – Seoski fudbal, koja je postala svojevrsna internet senzacija na ovim prostorima pojavila se jako interesantna slika Milorada Dodika pod naslovom - Najpoznatiji seoski fudbaler u Republici Srpskoj.
Daleko od očiju sportske javnosti, godinama, ma decenijama unazad, odigravaju se brojni veliki fudbalski derbi okršaji na malim terenima, a očigledno je jednom takvom prisustvovao i aktuelni predsjednik RS-a i SNSD-a Milorad Dodik, pišu Vijesti.ba. 

Ništa manje duhovitiji od slike nisu ni komentari koji je prate. Jedan od interesantnijih je onaj da mu (Dodiku) ugovor ističe u oktobru kada će postati slobodan igrač, aludirajući na opće Izbore 12. oktobra kao i onaj - Priča se da je na zalasku karijere. Ni ostali komentari nisu manje interesantni, Dodika upoređuju sa italijanskim fudbalerom Christianom Vierijem, a jedan kaže da najplaćeniji fudbaler RS-a, zatim vječito u ofsajduko mu ne asistira leti iz stranke.

- See more at: http://www.24sata.info/politika/200406-ko-mu-ne-asistira-leti-iz-stranke-dodik-na-seoskom-fudbalu.html#sthash.SyrqvlJ5.dpuf

Nema komentara:

Objavi komentar