06 srpnja, 2014

Nemojte bacati koštice OD Lubenice: Možete iskoristiti IH ZA Nesto vrlo Dobro



Vjerovatno VAM nikad nije palo na Pamet da košpice OD lubenice možete upotrijebiti ZA Nesto vrlo korisno. Upravo Je to slučaj. Jedan Su sjajne ZA rješavanje problema s kojim se suočava NE tako mali BROJ LJUDI ...
koštice-Lubenice
Sjemenke lubenice sadrže dijetetska vlakna neophodna ZA Normalan rad digestivnog trakta, pomažu u slučaju pojave crijevnih parazita, Kao IU liječenju oboljelih OD žutice, vodene bolesti, imaju i Blagu antibiotska svojstva.
Dalje, sjemenke Lubenice sadrže supstancu citrulin koja djeluje Kao antioksidans, pospješuje širenje krvnih sudova TE povoljno deluju u slučaju arteroskleroze, hipertenzije, angine pektoris i erektilne disfunkcije Kod muškaraca.
Evo recepta Koji JE vrlo jednostavan i koristan u borbi Protiv Ešerihije koli, bakterije koja nekad moze izazvati prilično neugodne infekcije.
Za ovaj recept potrebno VAM JE svega trideset koštica OD lubenice i jedan litar vode, način pripreme JE slijedeći:
Najprije VAM JE required jedan limeni lončić BSG posuda u kojoj možete kuhati. Naspite vodu u lončić (AKO NE lončić Onda odjeća razmjera u drugu posudu) vode pa dodajte i koštice. Pustite da voda ključa, kada počne ključati NEKA VRI Jos najmanje 10 minu.
Sklonite sa MAGAZINE i ostavite da se ohladi. Nakon what se ohladi dobivenu tečnost procijedite TE nakon toga ostavite u frižider. Sa bazom TE vode dalje možete praviti Sebi sokove, limunadu, multivitu i slično. Naravno AKO VAM NE smeta ukus Koji JE specifičan najbolje da pijete BEZ da pomiješate sa sokovima, jedino bi VAM JOS moglo smetati what IMA mutan izgled Koji NE obećava Alexa: Alexa.
No hoćete li vjerovati AKO VAM kažemo da ovaj recept možete praviti tokom cijele GODINE.Ono what JE potrebno jeste da sačuvate koštice Iž lubenice tokom ljeta osušite IH I imate tokom cijele GODINE PA IU zimu.

Nema komentara:

Objavi komentar