03 srpnja, 2014

FOTO: Nakon ovoga, ko ne bi htio seks svakog dana?!



Stranica "Zdrava žena" (Healthy Women) objavila je infografiku koja na vrlo jasan način pokazuje koje su sve dobrobiti redovnog razmjenjivanja nježnosti u krevetu


Žene koje imaju redovan seks su srećnije, opuštenije, raspoloženije, ali ne samo to. Povrh svega su i zdravije, jer seks ima blagotvorno dejstvo, kako na um, tako i na tijelo.

Stranica "Zdrava žena" (Healthy Women) objavila je infografiku koja na vrlo jasan način pokazuje koje su sve dobrobiti redovnog razmjenjivanja nježnosti u krevetu, prenosi Telegraf.

Kao prvo, seks poboljšava imunitet. Istraživanja su pokazala da utiče na povećanje imunoglobina koji inače štiti tijelo od prehlada.

Kao drugo, žene tokom oralnog seksa ne treba da se "boje" sperme svog partnera jer ona sadrži nekoliko zdravih proteina. Jedan od njih je zadužen za regulisanje imunog sistema i krvnog pritiska.

Kao treće, seks je odlična vježba, jer za samo jedan minut seksa izgubite i do 5 kalorija.

Takođe, seks sprečava vaginalnu atropiju, bolnu pojavu kod žena, lišava tijelo stresa, povećava tjelesnu toleranciju na bol i poboljšava raspoloženje.
- See more at: http://www.24sata.info/magazin/zanimljivosti/200433-foto-nakon-ovoga-ko-ne-bi-htio-seks-svakog-dana.html#sthash.Hp7TYNF8.dpuf

Nema komentara:

Objavi komentar