13 lipnja, 2014

Deset razloga zbog kojeg muškarci odbijaju seks

Žene diljem svijeta pripremaju se za globalni fenomen kada će na mjesec dana morati zaboraviti romantične šetnje i duga sjedenja na klupicama jer je krenulo Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu. Da se naši nisu uspjeli kvalificirati, vjerojatno ne bi pisali ovaj tekst, ali srećom po nas, dijelom smo najveće smotre na svijetu.
Ono što zabrinjava ženski rod je nedavno istraživanje Durexa nad 2,000 muškaraca koje je otkrilo kako bi čak dvoje od pet muškaraca odbilo seks radi gledanja nogometa. Ako mislite kako je to puno, ono što nas je iznenadilo je činjenica kako bi čak 42% muškaraca požurilo s činom seksa da stignu na gledanje utakmice.
Naravno, postoji mjesta i za kompromis, pa bi tako 37% muškaraca pristalo na seks ako televizor s utakmicom bude upaljen kako ne bi propustili nešto bitno.
“Samo” 27% ispitanika misli na nogomet za vrijeme seksa.
Sada kada smo ustanovili kako je nogomet glavni krivac za manjak seksa, vrijeme je da vidimo koji su se još razlozi našli na top listi razloga zašto muškarci odbijaju seks.
odbijanje seksa
Naravno, ukoliko i nakon pogledane utakmice zbog poraza ekipe i dalje ne želite seks, slijede kazneni udarci koji bi mogli trajati do kraja prvenstva.
Zato momci, ne zaboravite na svoje bolje polovice i pronađite kompromis između gledanja utakmica i ugodnog vremena s dragom.

Nema komentara:

Objavi komentar