09 lipnja, 2014

9 zanimljivih činjenica o zavođenju koje niste znali

                                                                                                                                                                            Što čini macho muškarca? Pojednostavljeno, iskustvo i znanje. Znanje o kvaliteti života, manire, urednost, skuliranost te najvažnije, cool  ponašanje među jako lijepim ženama. Zašto je nekim muškarcima lakše razgovarati s prekrasnim ženama dok drugi samo gledaju sa strane i ni ne pokušavaju neku glupu foru prodati koju su pročitali u jeftinom mjesečniku za wannabe švalere? Zato jer znaju nešto što vi ne znate i radi toga su sigurniji u sebe. Malo ekskluzivnih informacija za jačanje egotripa donosi  macho.hr

1. Rat je gotov, vrijeme je za nadoknadu.

Ako ste mogli primijetiti, a vjerojatno jeste, živite na području Europe koje je nedavno nažalost zahvatio rat. Juga se raspala, rat je gotov, muški su poginuli ili su ozlijeđeni ili lijeno sišu Žuju u hladovini osigurani debelim braniteljskim mirovinama te vam ne čine konkurenciju. No jedna činjenica nedostaje. Muškaraca je manje nego žena. To znači samo jednu stvar, one su u većini, te ako žele svojeg alfa mužjaka morat će se potruditi. Na vama je samo da budete bolji od prosječnog majmuna na balkanu i sex je zagarantiran. Molim te samo da na trećem spojaku nabaciš svježe bokse i parfem, jer do onda frajeru, sigurno masturbiraš.

2. Neverbalna komunikacija nek igra za tebe. 

Ženska percepcija je slična muškoj te vrijedi pravilo da prvi utisak znači čuda. Ona će te procijeniti na temelju toga što vidi, čuje i shvati iz tvojeg uleta. Iz tvojeg stava i držanja tj. govora tijela stvorit će 55% prve impresije, dok će način na koji govoriš zauzeti 38% utiska. I majmunima na grani je jasno da će samo 7% onoga što kažeš utjecati na prvu impresiju, te da stvarno nije važno što prodaješ najkul foru ikad, ako mucaš kao Trabant na ler gasu, ništa od igre. Upravo radi toga, neki mutavci profuraju i najgluplju foru. Il ju prodaju najglupljoj koki. Svejedno, nije tvoja igra, macho muškarci pucaju uvijek malo više.

3. Žvaka za seljaka

Istraživanje koje su obavili ameri na pet tisuća “princeza” dalo je jako zanimljive podatke. 43% curica je izjavilo kako je svježi zadah najvažniji na prvom spojaku, dok je 17% izjavilo da je stil oblačenja najvažniji. Dobar ten i koža će privući čak 14% ljepotica dok će samo 10% žena važnom smatrati tvoj friz. Osim ako je loš, onda će ga svi zamijetiti. Uglavnom, gas u dućan po novu četkicu za zube!!

4. Budi sretan ko kad ti Yugo upali iz treće.

Studije pokazuju da je sreća zarazna te da ljudi puno više vole slušati sretne priče. Zaboravite na negativne spike, cendranje i jadanje. Sex iz sažaljenja ne postoji, to je mužnja mrtve krave i to ostavi potpunim antitalentima. Za tebe je nešto drugo.

5. Njeno ime nek ti bude svetinja

Sigurno ste primijetili kako se nečije ime može izgovoriti na tisuću načina, a neki su posebno dragi i slatki. U razgovoru, njeno ime spomeni više puta, ona će to zapaziti, a ti češ ga zapamtiti. Nju će to veseliti i uhu joj goditi, a možda i još nečem drugom.

6. Sitnice život znače

Zapamtite ili zapišite neke male nevažne informacije o osobi s kojom razgovarate i koja vam se sviđa, te ih probajte ubaciti u razgovor. Ne samo da će te djelovati jako ozbiljno i zainteresirano nego će vaša pažnja biti primijećena i cijenjena. Istina je jedna, a to je da ne postoji žena koja je odbila pažnju i pozornost.  Ako trenutačno barite više od jedne osobe, nabavite si malu crnu bilježnicu, ko iz filmova. No, pazite da vam ju netko ne ukrade ili pročita. Javni linč je neizbježan.

7. Lokacija, lokacija, lokacija 

Škole, fakulteti, bircevi, dućani i šoping centri su odlična mjesta za barenje! Kao prvo, okružit će te se osobama sličnih kupovnih navika. Recimo da se bavite penjanjem ili biciklizmom. Pa gdje bolje uletjeti nekoj curi koja ima slične hobije već u dućanu s tom opremom ili u nekom bircu kojeg posjećuje ekipa penjačica. Najgluplje lokacije za barenje su restorani i kino. U tom slučaju, princeza je već pala.

8. Opasne u čoporu, spremne za igru same 

Obrati pozornost! Koristi malo ovu gornju glavu i snimi situaciju prije nego počneš prodavati fore koje će te osramotiti pred većom grupom potencijalnih priležnica. ako primijetiš više žena u grupi kako stoje zajedno u tišini i snimaju sve što se oko njih događa, sine, naletio si na potencijalnu zlatnu koku. Ne upadaj u čopor jer ti je smrt neizbježna. Pričekaj da krene na WC i zaskoči ju na povratku. Nikako ne upadaj dok je na putu jer nema smisla upadat curi ako joj je mjehur pun, ili još nešto gore. Mi nismo takav portal. Svakako uleti kad krene sama naručit cugu na šank, jer ona vrlo dobro zna što radi i otvorena ja za razgovor. U suprotnom, stajala bi u tampon zoni čopora s pogledom u pod.

9. Nitko ne voli biti solo

Nemoj dozvoliti da u životu propustiš nešto što će te proganjati do kraja života. One ne vole biti solo, a statistički, više od 50% slobodnih cura i muškaraca nije imalo spojak više od godinu dana. Pa i poluretardiran nešto možeš zbarit, ne brini, samo uletavaj i daj si dovoljno vremena da upoznaš nekog tko će ti promijeniti život na bolje.
Sretno sine, Macho ekipa ti drži fige!

Nema komentara:

Objavi komentar