18 lipnja, 2014

7 novih stvari za bolji seks

                                                                                                                                                      Seks je nešto što veseli svakog muškarca, bez obzira da li ste upravo ulovili malenu koja je spremna otići s vama na “čašicu razgovora”, imate stalnu partnericu s kojom se prašite ko zečevi ili ste u braku pa vam se posreći s vremena na vrijeme. Nebitno o kojem se obliku prakticiranja seksualnih odnosa radi, jer nove stvari koje bi vam mogle poboljšati seksualni život nisu nikada na odmet. Danas vam iz tog razloga donosimo 8 novih načina koji će vam seks učiniti boljim, orgazam intenzivnijim, a partnericu razigranijom.

Nabacite mišićnu masu

Ne morate se odmah sjetiti one “j… muža koji nema sto kila”, već samo želimo reći da poradite malo na svojoj mišićnoj masi. Vjerujemo da je ipak lakše sjediti pred telkom i lagano pijuckati pivo za pivom, ali kako se tijekom orgazma veliki broj mišića na vašem tijelu steže, što ste snažniji to će i orgazmi biti intenzivniji. Barem je tako pokazalo istraživanje profesora Komisaruka koji je autor knjige “Znanost o orgazmu”. Možda nije loše da u pauzi između dvije pive razmislite o kojem čučnju ili skleku.

Zaboravite na tehnologiju u spavaćoj sobi

Znamo da vam teško pada ako ne provjerite mail svakih pet minuta ili slučajno propustite status nekog od svojih prijatelja koji je upravo izvijestio cijelu Facebook javnost da se sprema obaviti veliku nuždu, ali modernu tehnologiju definitivno pokušajte izbaciti iz spavaće sobe. Zašto? Iz razloga jer prilikom seksa morate biti usredotočeni na seksualni odnos i partnericu, a ne da vas ometa obavijest o novom statusu Jože koji se morao pohvaliti da je izašao kao pobjednik u borbi s pola odojka i dvije litre vina ili Bare koja je tog dana četvrti puta promijenila profilnu sliku. Izbacite tehnologiju i usredotočite se na bitne stvari.

Usredotočite se na više erogenih zona

Profesor Komisaruk kojeg smo spomenuli ranije, proveo je istraživanje iz kojeg je dokazano da se stimulacijom grudi ili bradavica utječe na isti dio mozga kao i kod stimulacije genitalija, što bi u prijevodu značilo da iako zasebnom stimulacijom tih erogenih zona možete dovesti partnericu do orgazma, da će orgazam biti intenzivniji “poradite” li tijekom seksa na više “regija” ženskog tijela.

Vibrirajući orgazam

483028519_903
Kad spomenemo vibracije, korištenje vibratora prilikom seksa  je vjerojatno prva stvar koja vam je pala na pamet, no isprobajte nešto što će povećati užitak i vama i partnerici, a prilikom čega ćete ipak “aktivno” sudjelovati u igri. Vibrirajući prsten za penis je stvar koju najpoznatiji proizvođač kondoma nudi u gotovo svakom dućanu. Dobra je stvar što se nećete morati “natjecati” s ogromnim plastičnim vibrirajućim dildom, već ćete malenoj priuštiti veći užitak svojom vlastitom “alatkom”.

Izludite je porukama

Koliko tehnologija nije poželjna u spavaćoj sobi, toliko može biti korisna želite li partnericu izluditi do te mjere da vas kod povratka kući počne svlačiti već na ulaznim vratima. Put do dobrog seksa je u iščekivanju. Jedan zločesti SMS koji će joj opisati što je čeka kada se vrati kući, može učiniti seks mnogo boljim. Samo oprezno prilikom slanja, jer prijatelj ili netko od familije bi poruku tipa “Želim ući u tebe” mogao sasvim krivo shvatiti.

Oduzmite osjetila

Sigurno ste već čuli ako oduzmete jedno osjetilo, da će se ostala izoštriti. Zašto to ne iskoristiti prilikom seksa? Ubacite u vaše igrice povez za oči i ostala osjetila će se dodatno izoštriti, a ako volite eksperimentirati, dodajte u igru i slušalice ili čepiće za uši. Kad vaša partnerica ne vidi ili ne čuje, svaki poljubac ili dodir biti će nevjerojatno senzualan. Naravno da u takvom seksu ne mora uživati samo vaša partnerica, isprobajte i vi, to bi vam mogao biti najbolji oralni seks u životu.

Napravite listu



Zajedno s partnericom napravite popis svih seksualnih fantazija za koje ste ikad čuli, zatim napravite kopiju liste, a nakon toga zasebno prekrižite one koje vam čine previše ekstremne ili ih jednostavno ne želite isprobati. S nadom da će i ona htjeti isprobati iste seksualne fantazije kao i vi, spojite listu i bacite se na isprobavanje onih koje su vam ostale neprekrižene. Možda je vrijeme da to učinite već danas i preskočite koju poluvrijeme Svjetskog prvenstva.

Nema komentara:

Objavi komentar