05 prosinca, 2014

Seksi igračke za najjače orgazme ikad

Seksi igračke za najjače orgazme ikad

Bez obzira jeste li dosad već eksperimentirali s igračkama za seks ili niste, predstavljamo vam najbolje iz te kategorije. Ove igračke ne da će vam omogućiti orgazme, nego ćete doživjeti orgazme za anale.

Gigi 2


Gigi 2 vibrator, poznate marke Lelo, omogućit će najbolje iskustvo vašoj G točki (ako ste žena, naravno). Uz to što je gotovo nečujan, ako dosad i niste uspjeli naći svoju G točku, ne brinite, on će to bez problema učiniti za vas. 

Foto: lelo.com


Zečja navika


Ova igračka svoju popularnost ima zahvaliti popularnoj seriji 'Seks i grad' u kojoj su ga protagonistice uzdigle u nebesa. S razlogom. Jer Rabbit Habit je klasik. Stimulirat će vašu G točku, dok će zečje uši osigurati i vanjsku stimulaciju. Uglavnom, pokrit ćete sva važna područja s jednim proizvodom. 

Foto: babeland.com


Luna kuglice


Redovitom uporabom ovih kuglica ojačat ćete svoj orgazam. Ove kuglice poslužit će kao osobni trener vaše vagine, pa ćete učestalom uporabom intenzivirati i orgazme. Dakle, čak i ako većinu vremena bez problema doživljavate orgazme, mogli biste doživljavati još jače cijelo vrijeme. 

Foto: lelo.com


We-vibe 4 plus


Ovaj sjajni mali vibrator ne samo da omogućava vanjsku i unutrašnju stimulaciju, nego ju omogućava i za vašeg partnera, kao i za vas. Tako da ne samo da povećavate šansu da ćete doživjeti orgazam, nego ćete povećati i onaj vašeg partnera! 

Foto: babeland.com


Orgazam u kutiji


Da, baš je takav kao što i zvuči. I zato je tako dobar. Orgasm in a Box je pakiran sa srebrnim tankim vibratorom s dodatkom zečjeg dijela za golicanje, dvije baterije i lubrikantima. Dakle sve što vam treba nalazi se u jednoj maloj kutiji. 

Foto: babeland.com

Nema komentara:

Objavi komentar