17 listopada, 2014

Šta žene stvarno misle o seksu sa minijaturnim penisom?



Mikropenis je penis kraći od 7 centimetara u erekciji ili maksimalno 3 centimetara dug u opušteno stanju, a iako je ova tema čest predmet diskutabilnog humora u popularnim serijama, pitanje je kako se zapravo žene odnose prema tome u stvarnom životu?
velicina_penis
Novinarka Buzzfeeda Keti Notopulos odlučila je da istraži ovu temu i otkrije šta žene misle o seksu sa muškarcem čiji je penis manji od malog.
Ispostavlja se da tipovi sa mikropenisom (ovo stanje ima 1 od 200 muškaraca) mogu biti prilično seksi, neki od njih su majstori oralnog seksa, dok su  neki potpuni kreteni – dakle, baš kao i svi drugi.
A dok se možda čini da svi žele ogromne alatke, ispostavlja se da žene mogu biti prilično zadovoljne i onim malom, dokle god je muškarac normalan i kul. Jer, ništa gore do arogantnog tipa sa malim penisom, zar ne? Eventualno možda, arogantni tip sa velikim penisom. Zapravo, stav ovdje igra veliku ulogu, mnogo veću od centimetara među nogama.
Elem, Keti je sakupila ispovijesti 14 žena koje su bile raspoložene da podjele svoja lična zapažanja o ovoj temi. Kao i što bismo pretpostavili, na kraju dana sve se svodi na pitanje da li je tip kreten ili nije – ako se radi o muškarcu koji je fin, pažljiv i brižan u krevetu, veličina nije bila naročito važna.
Drugi važan zaključak je da postoji toliko različitih načina da se zabavljate i uživate u seksu, a da čak i ne dođe do penetracije.
Treći zaključak je da prosto i jednostavno postoje žene koje su potpuno kul sa malim penisom, dok neke druge nisu kul sa tom činjenicom. Dakle, ima nas raznih!
Prenosimo priču jedne djevojke, ako želite da pročitate svih 14, posjetite ovaj link.
“Viđala sam se sa dečkom kojima vrlo mali penis oko godinu dana. Prvi put kada sam ga vidjela, bila sam iznenađenja, ali nije me toliko zbunilo. Samo prvi put kada smo imali seks, bilo je zapravo penetracije – svaki sljedeći put smo se upuštali samo u oralni seks. Nije mi to smetalo – bio je stvarno dobar u tome! Osim toga, penetracija je bila nekako suviše čudna za oboje; jednostavno nismo umjeli da pronađemo dobar ritam i ni on ni ja nismo previše uživali.
Mislim da je on bio fokusiran na učenje drugih stvari kojima bi kompenzovao nedostatak veličine, ali nismo nikada zapravo razgovarali o tome. Sve u svemu, to je bila stvarno dobra veza!”
Izvor: Cosmopolitan

Nema komentara:

Objavi komentar