09 svibnja, 2014

Cameron Diaz voli 'prosto', a Heidi Klum eksperimente

SEKSI TAJNE POZNATIHCameron Diaz voli 'prosto', a Heidi Klum eksperimente

One su uspješne, lijepe, seksi i svjetski poznate žene. No, svaka ima svoj savjet kad su u pitanju seksualne želje i potrebe. Pročitajte što u seksu vole Cameron Diaz i Heidi Klum.


Ne bojte se 'prljavih' razgovora


'Mnogi se plaše prostih seksi riječi. Ne znaju kako započeti i kako završiti. Možda će sami sebi isprva zvučati smiješno. No, takvi su razgovori itekako poželjni tijekom seksa i nije toliko komplicirano. Dobro je kad se stvari tako postave od samog početka', savjetuje Olivia Munn (32). 

Ne glumite u krevetu


'Morate zaista uživati u tome da ste seksi. Nemojte se pretvarati. Seksi znači uživati u momentu, bilo da ste pritom suptilni ili jako otvoreni. Kad samo glumite da ste seksi, to izgleda jadno i nikad ne proizvede željeni učinak', kaže Cameron Diaz (40). 

Eksperimentirajte


'Neki ljudi vole eksperimentirati u krevetu, dok su drugi dosadni. Ako ste divlji i ludi, druga strana će postati svjesna da pored sebe ima vražićka koji je u stanju pustiti rogove s vremena na vrijeme. Nije loše katkad dotjerati se ili čak prerušiti u seksi sobaricu kako bi se razbila monotonija', tvrdi Heidi Klum (40). 

Nemojte lagati sami sebi


'Mogu lagati rođacima i obitelji na božićnom okupljanju, ali ne mogu lagati svojoj vagini', kažeOlivia Wilde (29). 

Seks s bivšim nije uvijek loša ideja


'To je dobro ako znate da se s njim više nećete vidjeti i da ga nakon toga nećete zvati. Pokušavate li ga tim seksom vratiti, onda jako griješite', upozorava Rashida Jones (37). 

Nema komentara:

Objavi komentar