Najveća folk zvijezda bi ovu fotografiju sigurno uklonila da može. Ali, na njenu žalost, internet sve pamti. Iako Svetlana Ceca Ražnatović veće decenijama njeguje imidž prefinjene zvijezde, njeni rani radovi povremeno isplivaju i tada se cijela nacija grohotom smije počecima njene karijere. Ovoga puta, u pitanju je naslovna strana nekada popularnog časopisa „Sabor`` gdje je možemo vidjeti u zagrljaju Bobana Zdravkovića. (Dnevno.rs)


Ko je zapravo Ceca?

Ceca je rodjena 14. juna 1973. godine u Prokuplju. Sa pet godina zapevala je na skolskoj priredbi, a sa 14 snimila prvu plocu. Ceca je istovremeno isla na koncertne turneje i u skolu. Uvece je pevala, a preko dana spremala predmete za Veterinarsku skolu.
Ulaskom u pubertet zelela sam da postanem zena. Nikad nisam bila devojcica, niti sam se tako ponasala, niti sam zelela tako da izgledam- seca se Ceca.
Posle ploce To, Mile, to, koja joj je donela velike pare i definitivnu slavu, bilo je jasno da Svetlana Velickovic mora da predje u Beograd. Nameravala je da peva, ali i da studira na Fakultetu dramskih umetnosti, da jednog dana postane glumica. Doselila se u kucu Mirka Kodica, koji ju je sa suprugom Vesnom ucio da se sminka i da se ponasa na sceni.
Odlucila je da u inostranstvu zaradi pare za beogradski stan. Pauza od samo pet meseci, u vreme rata i raspada SFRJ, donela je Svetlani Velickovic veliko razocaranje. Optuzena je od dela svoje publike i nekih kolega da je pobegla u svet i da po Evropi peva muslimanima.
Bila sam strasno razocarana, jer sam iznenada upoznala jednu mracnu stranu zivota. Punu lazi, ljubomore i besa. Ja nisam pobegla u svet., Odgovorila sam na sav glas: "Nek se zna - Ceca Velickovic je bila Srpkinja, i dalje je Srpkinja!" - rekla je prvom prilikom na jednom koncertu pred Srbima u Nemackoj.
Od te tuzne 1992. do kraja 1993. Ceca nije nista snimala. Htela je da slozi zivotne kockice i uzme sudbinu u svoje ruke. Vratila se u prestonicu. Postala je Beogradjanka sa sopstvenim stanom i pocela saradnju sa Marinom Tucakovic i Futom Radulovicem. Oni su joj podarili pesmu Kukavica, koju Vesna Zmijanac nije htela da peva, a PGP nije hteo da snimi. Svetlana Velickovic je za Jugokomerc uradila plocu Kukavica i prodala je u 300.000 primeraka. Bio je to njen potpun trijumf.
I onda je u Erdutu srela Arkana. Dobila je od njega na poklon brilijantski prsten iz Juzne Afrike. Uradila je film Kostana, dva nova albuma, i seriju koncerata koji su licili na urnebes. Uz pomoc Arkana, koji je bio i sminker, i garderober, i reziser, Ceca je postala muzicki idol mladih i seksualni simbol Srba. Na ovim koncertima Ceca je postala diva.
Njihovu tajnu ljubav i vencanje oglasio je nezaobilazni Milovan Ilic u svojoj Minimaksoviziji, kada je u prvom minutu Nove 1995. godine rekao: "Ceca i Arkan vencace se 19. februara 1995. godine!"