29 svibnja, 2014

Najbolje lokacije za brzi seks

U stisci ste s vremenom, a baš vam je malena šapnula da vas želi u ovom trenutku. Čemu se vraćati kući, kad seks na brzinu možete obaviti i tamo gdje se trenutno nalazite? Ako ste i malo diskretni, seks na brzinu može biti mnogo uzbudljiviji nego što ste zamišljali. Postoje mnoga usputna mjesta koja možete iskoristiti kako bi razbili monotoniju, rasplamsali vezu ili se samo jednostavno dobro zabavili sa svojom boljom polovicom. U nastavku teksta vam donosimo najbolja mjesta za obaviti jedan seks “na brzaka”.

Lift

seks lift
Na našoj listi, liftovi se nalaze među najboljim mjestima za brzi seks. Probajte zaustaviti lift na nekom od katova, ali ako ne želite biti uhvaćeni, pazite da se pri tome ne upali alarm (jedino ako vas to ne uzbuđuje). Kad ste sve pripremili, stisnite svoju malenu uz zid lifta i zabava može početi. Nakon što ste završili s igrom, pustite lift da se nastavi kretati, ali bitno je da izađite na jednom od međukatova.

Kino dvorana

Kino dvorane idealna su mjesta za brzi seks, mračne su, teško da će vas netko čuti, a u njima uvijek postoje mjesta koja kao da su stvorena za takve aktivnosti. Ako ste se zatekli u situaciji da je dvorana poluprazna, najbolje je da se smjestite u najmračniji kutak i počnete s igrom. Kod kupnje karti probajte izabrati “ljubavno sjedalo” kod kojeg vam neće smetati nasloni za ruke, tako da ćete imati više prostora i za složenije egzibicije. Kino dvorane najbolje su ako vam vaša djevojka, žena ili ljubavnica želi pružiti oralni seks, ali ako se u dvorani nalazi malo ljudi, možete prijeći i na složenije igrice. Svakako izbjegavajte Cinestar i Cineplexx srijedom, jer su taj dan karte povoljnije, pa se u kino dvoranama uvijek nalazi gomila ljudi.
>>> 5 stavova zločestih dečki koje ste već trebali usvojiti

Stubište

stubište
Stubišta nisu baš idealna mjesta za seks aktivnosti, ali ako ste već toliko zaigrani da vam je to jedino mjesto do kojeg stignete, ne brinite, sasvim će dobro poslužiti. Pronađite mračni kutak iz kojeg ćete čuti ako vam itko dolazi u susret, opustite se i krenite. Problem je što su stubišta obično dosta tiha, pa ni vi ne smijete biti previše glasni. Ako ste već izabrali stubište, provjerite i da li postoje kakve podrumske prostorije, jer one mogu biti još jedno mjesto povoljno za brzi seks.

Nema komentara:

Objavi komentar