25 lipnja, 2015

NAJODVRATNIJI TRENUTAK U “PAROVIMA” IKADA: Tjeraš mlade pjevače da te je*u kad dođu u…


Nominacije u vili „Parova“ uvijek su uzbudljive, napete i prožete svađom i uvredama, ali ono što je iznenadilo gledaoce, a i same takmičare, jeste...
Nominacije u vili „Parova“ uvijek su uzbudljive, napete i prožete svađom i uvredama, ali ono što je iznenadilo gledaoce, a i same takmičare, jeste svađa između Tome Pantersa i Zorice Marković. Nakon što je Zorica nominovala Tomu, on je pjevačicu optužio da podvodi mlade pjevače i da traži seksualne usluge kao uslov da bi zapjevali u njenoj kafani.
Uslov da bi mladi pjevači došli kod tebe u kafanu je da te je*u. Kobilo jedna, ne možeš više da pjevaš ni u svojoj kafani, svaku kafanu si zaje*ala - nizao je uvrede Toma jer ga je očito veoma pogodilo to što je Zorica javno rekla da želi da on napusti vilu.
Zoričin odgovor da je on zao čovjek ga je dodatno isprovocirao, pa je optužio pjevačicu da je prevarila i njihove kolege.
- I Vesnu Zmijanac si prevarila, nisi joj dala pare. Cijelu estradu pljuješ i varaš, gdjegod si otišla, zaje*ala si ljude. Ljubomorna si što ja imam svoju kafanu, a tebe izbacuju iz svakog lokala u koji uđeš - rekao je Toma, a Zorica se sve vrijeme samo smješkala, dok su ostali takmičari ćutali i začuđeno posmatrali situaciju.
2121819-zorica-markovic-04-ras-foto-rajko-ristic

Nema komentara:

Objavi komentar