06 veljače, 2015

Samsung Galaxy S6 stiže 1. marta

6mwc
Sada je i službeno. Samsung je upravo počeo slati pozivnice za medijski događaj na kojem će javnosti biti predstavljena njihova nova perjanica – Galaxy S6. Događaj će se održati u sklopu MWC-a koji se svake godine tradicionalno odvija u Barceloni.
Pozivnica dolazi s ilustracijom koja sugerira svojevrsno zakrivljenje, vjerojatno zaslona, no pitanje je gdje i na koji način. Znači li ovo da će Galaxy S6 biti ponuđen u dvije varijante, slično kao Note 4 i Note Edge ili se radi o nečemu novom, saznat ćemo za mjesec dana.
Glasine koje ovoga puta prate novu Samsungovu perjanicu sugeriraju da će biti pokretan Qualcommovim Snapdragonom 810, odnosno Samsungovim Exynosom 7420, oba u kombinaciji s 3 GB RAM-a. Govori se i o 20 MP kameri s optičkom stabilizacijom i 5 MP prednjoj kameri.
Najnovije informacije koje navodno dopiru iz samog Samsunga, sugeriraju da će S6 imati nešto manji zaslon nego prethodnik, ali da će istovremeno biti iznimno tanak i lagan. Kako se sve ovo uklapa u teorije o zakrivljenju, ostaje za vidjeti.

Nema komentara:

Objavi komentar